Ebury gaat samenwerken met kompasbank

Ebury gaat samenwerken met kompasbank

Denemarken.jpg

Ebury gaat een samenwerking aan met kompasbank. Deze Deense digitale bank biedt kleine en middelgrote bedrijven eenvoudige en snelle toegang tot krediet en zakelijke bankoplossingen. 

Deze samenwerking vergemakkelijkt de internationale handel tussen Deense MKB-bedrijven en hun buitenlandse klanten en leveranciers. In deze samenwerking is Ebury de platformprovider die de transacties die door klanten worden uitgevoerd mogelijk maakt, terwijl kompasbank verantwoordelijk is voor het vinden van klanten, alsook de onboarding en service.

De samenwerking is de eerste in zijn soort in Scandinavië en zal ten goede komen aan Deense bedrijven die een volwaardig, digitaal, self-service platform willen voor FX en internationale betalingen. Een platform dat modern en snel is en zeer concurrerende valutaprijzen heeft, wat het risico verkleint dat bedrijven een deal mislopen omdat het te lang duurt. kompasbank heeft in Denemarken een aanzienlijke impact gehad door zich specifiek te richten op het MKB. De dienstverlening van kompasbank, die aan de unieke behoeften van het MKB voldoet, sluit goed aan bij deze doelgroep.

'We zijn trots op deze samenwerking met kompasbank omdat we samen meer kleine en middelgrote bedrijven kunnen helpen om hun internationale groeiambities te realiseren', zegt Duco Royaards, Head of Partnerships bij Ebury. 'Dit betekent dat ze toegang krijgen tot ons gebruiksvriendelijke handelsplatform, concurrerende tarieven en de mogelijkheid om in bijna elke valuta ter wereld te betalen, innen en converteren. We combineren onze expertise met nieuwe technologie om impactvolle en gediversifieerde oplossingen te bieden.'

Michael Hurup Andersen, de oprichter en CEO van kompasbank: 'Het is onze ambitie om een belangrijke groeimotor voor het MKB te worden en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken door superieure producten en diensten te leveren die verder gaan dan het traditionele bankieren. We verleggen graag de grenzen van wat onze klanten verwachten van financiële dienstverlening en breiden ons productportfolio voortdurend uit, zodat we een full-service bank worden. De nieuwe samenwerking met Ebury geeft ons een voorsprong op het gebied van FX en internationale betalingen en biedt onze klanten sneller nieuwe oplossingen dan wanneer we alles zelf zouden moeten ontwikkelen.'