Over Beleggen in Private Markets

Beleggen in Private Markets

Private markets bieden vanuit zowel economisch als geopolitiek perspectief aantrekkelijke mogelijkheden voor beleggers. Het potentieel voor hogere rendementen, diversificatie, schokbestendigheid onder diverse marktomstandigheden en toegang tot veelbelovende regio's en sectoren maken private markets tot een waardevol onderdeel van een goede beleggingsstrategie. Het is evenwel cruciaal om een grondige due diligence uit te voeren, de specifieke risico's te begrijpen en een lange beleggingshorizon te hebben.

Waar zien de experts kansen en risico's in private markets vanuit economisch en geopolitiek perspectief? Hoe om te gaan met de meest relevante thema's zoals duurzaam beleggen, klimaatverandering, impact investing en technologische innovaties?

Op donderdagmiddag 21 november 2024 van 14.00 tot 17.30 uur zullen diverse experts ingaan op deze en andere actuele vragen tijdens een educatief seminar onder leiding van dagvoorzitter Huub Ten Holter, Investment Leader bij Mercer Nederland.

 
Registratie

Deelname aan het seminar is gratis en staat open voor beleggingsprofessionals die werkzaam zijn bij een family office, vereniging of stichting. Uw aanmelding is onderhevig aan goedkeuring van Financial Investigator en de partijen die dit seminar financieel mogelijk maken.