Michiel Boonen benoemd tot Head of Retail bij Cushman & Wakefield

Michiel Boonen benoemd tot Head of Retail bij Cushman & Wakefield

Nieuwe baan man (4) on the move

Michiel Boonen is benoemd tot Head of Retail bij Cushman & Wakefield. 

Hij keert terug naar de vastgoedadviseur vanuit Bouwinvest, waar hij als Business Development Manager actief was. Daarvoor was hij Head of Retail Capital Markets bij Colliers en van 2008 tot 2016 was hij verantwoordelijk voor de afdeling Research bij Cushman & Wakefield.

Tijdens zijn carrière is Boonen bijna vier jaar voorzitter geweest van de vakgroep kennis- en innovatie van Kern, de vroegere Nederlandse Raad voor Winkelcentra. Ook was hij ruim tweeëneenhalf jaar voorzitter van de FRESH Professionals board, het grootste vastgoednetwerk voor Universitair opgeleide professionals in Nederland.

Annelou de Groot, CEO Cushman & Wakefield: 'Michiel heeft sinds zijn vertrek bij ons een aantal interessante carrièrestappen gezet. Als business development manager bij Bouwinvest was hij gesprekspartner voor nationale en internationale investeerders en continu gericht op het optimaal benutten van marktkansen en toetsing van commerciële haalbaarheid. Dat is een sterke basis om bij ons richting te gaan geven aan de manieren waarop wij steeds beter en steeds sneller kunnen inspelen op actuele markttrends en veranderende behoeften bij onze opdrachtgevers. We zijn dan ook heel blij met zijn terugkeer.'

Michiel Boonen rapporteert direct aan CEO Annelou de Groot. Zij is, samen met Renee de Koning (Head of HR) en Marc van Haare Heijmeijer (CFO) eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Samen met de sector- en serviceline hoofden vormen zij het landelijke Executive Committee (ExCo) van Cushman & Wakefield.

Wie is er nog meer On the Move?