Nieuwe directie MN: Fleur Rieter, Martijn Scholten, Gerco Goote, Robil Gergin

Nieuwe directie MN: Fleur Rieter, Martijn Scholten, Gerco Goote, Robil Gergin

Nieuwe baan (4) on the move

MN benoemt nieuwe directie die per 1 juli aantreedt: Fleur Rieter, Martijn Scholten, Gerco Goote en Robil Gergin.

MN heeft een nieuwe directie benoemd. De verandering is het gevolg van het zelfstandig voortbestaan van MN als fiduciair vermogensbeheerder, na de afsplitsing van het pensioenbeheer naar PGGM per 1 juli aanstaande. Van de vijf directieleden vormen er twee de Raad van Bestuur vormen en daarmee statutair bestuurder van MN. Dat zijn Fleur Rieter en Martijn Scholten (die nog onder voorbehoud). Beiden voeren als co-voorzitters de nieuwe directie aan, die per 1 juli in functie is.

Rieter werkt sinds 2019 bij MN. Zij werd vorig jaar herbenoemd als statutair bestuurder van MN. Scholten werkt sinds 2003 in verschillende posities bij MN. Sinds 2019 is hij directeur Vermogensbeheer in de huidige Executive Committee van MN.

De nieuwe directie bestaat verder al uit Gerco Goote als een Directeur Fiduciair Vermogensbeheer en Robil Gergin als Directeur Operations / IT. Goote werkt sinds 2018 bij MN en is op dit moment directeur Fiduciair Management. Gergin is in 2022 bij MN gestart in de rol van directeur Investment Management Services. Voor de vijfde directiepositie is op dit moment een vacature.

Wie is er nog meer On the Move?