Nicolas Jullien benoemd tot Global Head of Fixed Income bij Candriam

Nicolas Jullien benoemd tot Global Head of Fixed Income bij Candriam

Nieuwe baan - on the move - outlook

Nicolas Jullien is benoemd tot Global Head of Fixed Income. Hij werkt al 17 jaar bij Candriam en fungeert momenteel als Head of High Yield & Credit Arbitrage. Hij zal Philippe Noyard opvolgen als Global Head of Fixed Income, met ingang van 1 januari 2025, voorafgaand aan diens geplande pensioen in het eerste kwartaal van 2025.

Jullien's carrière bij Candriam wordt gekenmerkt door zijn langdurige samenwerking met zowel Noyard als Nicolas Forest, CIO, vanaf het moment dat hij bij het bedrijf kwam in 2007. Deze nauwe samenwerking, die zich over 17 jaar utistrekt, en Jullien's voortdurende betrokkenheid bij het uitbreiden van ons vastrentende platform maken zijn benoeming tot Noyard's opvolger een natuurlijke en verdiende promotie.

Nicolas Forest, Chief Investment Officer bij Candriam, licht toe:

'We willen Philippe hartelijk bedanken voor zijn bijdragen tijdens zijn 35-jarige carrière bij Candriam. Zijn leiderschap is cruciaal geweest om het platform voor vastrentende producten van Candriam naar een toonaangevende positie te tillen. We feliciteren Nicolas ook van harte met zijn verdiende promotie tot Global Head of Fixed Income. Zijn bewezen expertise en toewijding zorgen ervoor dat we goed gepositioneerd zijn om onze traditie van excellentie en innovatie in fondsbeheer voort te zetten. Candriam's vastrentende producten zijn een cruciale pijler en een belangrijk groeigebied voor ons bedrijf. Nu we een nieuwe versoepelingscyclus ingaan met de terugkeer van negatieve correlatie tussen obligatiekoersen en rendementen, bieden de markten veelbelovende kansen. Nicolas en het team, met hun diepgaande kennis en uitgebreide expertise, zijn goed gepositioneerd om deze kansen te benutten en de komende jaren uitzonderlijke waarde te blijven leveren aan onze klanten.'

Wie is er nog meer On the Move?