Over Lunch Webinar Discussie 'Beleggen in Hypotheken'

Lunch Webinar Discussie 'Beleggen in Hypotheken'

Welke rol spelen hypotheken in een gediversificeerde beleggingsstrategie? Welke factoren beïnvloeden het rendement op hypotheekbeleggingen het meest? Welke specifieke risico's zijn verbonden aan beleggen in hypotheken?

Wat zijn de verschillende manieren om te beleggen in hypotheken? Hoe liquide is de Nederlandse hypotheekmarkt? Is er in Nederland nog voldoende capaciteit aanwezig?

Wat zijn de mogelijkheden voor duurzaam beleggen in hypotheken? Zijn er specifieke ESG-risico's waarmee rekening moet worden gehouden? Welke impact hebben energiebesparende maatregelen en groene hypotheken?

Zijn hypotheken nog steeds aantrekkelijk binnen de beleggingsportefeuille van een pensioenfonds na de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel? 

Op donderdag 3 oktober van 12 tot 13 uur organiseert Financial Investigator een lunch webinar discussie over 'Beleggen in Hypotheken'.

Deelnemers aan de discussie zijn:

  • Rutger Brascamp, Head of Mortgages, Aegon Asset Management
  • Hikmet Sevdican, Directeur Hypotheken, Achmea Mortgages
  • Martijn Winkelhagen, Investment Manager, Pensioenfonds IBM Nederland

De discussie wordt geleid door Harry Geels, Senior Investment Advisor bij Auréus.

Thijs Jochems Independent Consultant (21)


Registratie

Deelname staat open voor buy-side beleggingsprofessionals werkzaam bij pensioenfondsen, fiduciair managers, family offices, consultants, banken, verzekeraars of die werkzaam zijn op het gebied van fundselectie bij onafhankelijke asset managers. Uw aanmelding is onderhevig aan goedkeuring van Financial Investigator en de partijen die dit seminar financieel mogelijk maken.

In samenwerking met:
 

Logo