Over Lunch Webinar Discussie 'Small Caps versus Large Caps'

Lunch Webinar Discussie 'Small Caps versus Large Caps'

Zijn small caps momenteel onder- of overgewaardeerd in vergelijking met large caps? Hoe presteren small caps en large caps in het huidige economische klimaat?

Hoe beïnvloeden de macro-economische omgeving en geopolitieke ontwikkelingen small caps? Hebben een stijgende rente, inflatie of afnemende economische groei meer invloed op small caps dan op large caps?

Hoe beoordeel je het dividendrendement van large caps ten opzichte van het groeipotentieel van small caps? Hoe liquide is de markt voor small caps voor institutionele beleggers?

In hoeverre sluiten small caps aan op ESG-doelstellingen?

Op dinsdag 5 november van 12 tot 13 uur organiseert Financial Investigator een Lunch Webinar Discussie over 'Small Caps versus Large Caps'.

Deelnemers aan de discussie zijn:

  • Harry Geels, Senior Investment Advisor, Auréus
  • Graham McCraw, Senior Investment Specialist, abrdn Investments
  • Ingmar Schaefer, Senior Portfolio Manager, Van Lanschot Kempen Investment Management

De discussie wordt geleid door Wim Zwanenburg, Investment Strategist en Vermogensbeheerder bij Stroeve Lemberger.

Visual 05-11-2024

Registratie
Deelname staat open voor buy-side beleggingsprofessionals werkzaam bij pensioenfondsen, fiduciair managers, family offices, consultants, banken, verzekeraars of die werkzaam zijn op het gebied van fundselectie bij onafhankelijke asset managers. Uw aanmelding is onderhevig aan goedkeuring van Financial Investigator en de partijen die dit event financieel mogelijk maken.

 

In samenwerking met:

 
abrdn Klein (1)