Roland Toppen aangesteld als Chief Financial Officer bij MV Credit

Roland Toppen aangesteld als Chief Financial Officer bij MV Credit

Nieuwe baan man (05) on the move

Roland Toppen is aangesteld als Chief Financial Officer bij MV Credit. Hij neemt de functie over van Tina Page, die is aangesteld als Chief Operating Officer van MV Credit voor de verdere ontwikkeling van de groeistrategie en het verder uitbouwen van de klantpropositie.

Roland Toppen heeft 28 jaar ervaring in financiële dienstverlening, fusies en overnames, strategie en vermogensbeheer wereldwijd. Voorafgaand aan MV Credit werkte hij meer dan 25 jaar bij Robeco, meest recentelijk als Chief Financial and Risk Officer. Tussen 2019 en 2021 verleende hij adviesdiensten op het gebied van strategie, fusies en overnames, financiën en risicobeheer aan grote ondernemingen in de financiële sector, waaronder banken, vermogensbeheerders, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen, en aan het mkb.

Tina Page trad in 2000 in dienst bij MV Credit en heeft sinds de oprichting van het bedrijf als Chief Financial Officer toezicht gehouden op de aanzienlijke groei van het bedrijf bij de opbouw van zijn investeerdersbasis en productassortiment. Voordat ze bij MV Credit kwam, werkte Tina voor het Foreign Commonwealth Office op een aantal economische en compliance afdelingen in zowel Duitsland als Londen.