Thibault Delbarge hoofd Benelux bij Altaroc

Thibault Delbarge hoofd Benelux bij Altaroc

Thibault Delbarge (photo archive Altaroc) 980x600.jpg

Thibault Delbarge is aangesteld als Head of Benelux bij private equity-beheerder Altaroc. De Belg heeft veertien jaar ervaring in vermogensbeheer, waarvan bijna vier jaar bij JP Morgan Asset Management. Het Frans-Zwitserse Altaroc is deze maand in de Benelux van start gegaan.

Sinds 2016 werkte Delbarge achtereenvolgens bij Allianz Global Investors, Brookflield Asset Management en Janus Henderson Investors, waar hij verantwoordelijk was voor business development voor private banks en multi-family offices in de Benelux voor alle activaklassen.

Delbarge is afgestudeerd aan de Hogeschool van Gent (België) en de ESC Burgundy Business School in Dijon en heeft ook een Investment Management Certificate van BPP University in Londen. Hijtrad al in mei bij Altaroc in dienst om de activiteiten van de private equity-beheerder in de Benelux te ontwikkelen.

'Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het ambitieuze project van Altaroc om private equity te democratiseren en dat ik het werk dat de teams van de beheermaatschappij in Frankrijk en Zwitserland al hebben verricht, in de Benelux verder kan ontwikkelen', zegt Thibault Delbarge.

Wie is er nog meer On the Move?