Speakers at Roundtable 'Investing in (Dutch) mortgages'

Roundtable 'Investing in (Dutch) mortgages'

  1. André van Werven

    André van Werven

    Investment Manager Vermogensbeheer, Bpf Levensmiddelen

    André van Werven is als Investment Manager verantwoordelijk voor het vermogensbeheer bij Bpf Levensmiddelen. Eerder was hij werkzaam bij MN, FMO en ABN AMRO. Van Werven behaalde zijn doctoraal Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden, is CFA charterholder en Certified Financial Risk Manager (FRM) en volgde het Executive Pensions Program van Nyenrode Business Universiteit.
  2. Carolien van Eggermond

    Carolien van Eggermond

    Onafhankelijk Beleggingsprofessional

    Carolien van Eggermond is Onafhankelijk Beleggingsprofessional. Na ruim 25 jaar actief te zijn geweest in het bankwezen op het gebied van derivaten, treasury en securitisatie, werkt zij nu als Bestuurder, Toezichthouder of Adviseur bij diverse financiële instellingen. Zo is zij momenteel Bestuurder bij BpfBouw, Lid van de beleggingscommissie van SNS Reaal Pensioenfonds en Lid van de RvT van Pensioenfonds Notariaat.
  3. Evelien van Hilten

    Evelien van Hilten

    Hoofd Portfolio Management, DMFCO

    Evelien van Hilten is sinds anderhalf jaar Hoofd Portfolio Management bij DMFCO, de asset manager achter MUNT Hypotheken. Daarvoor heeft ze gewerkt als Investment Manager voor Philips Pensioenfonds en als Portfolio Manager Hypotheken en RMBS bij NNIP. Van Hilten is haar carrière, na haar studie Algemene Economie in Leuven, gestart als Risk Manager. Naast haar huidige rol bij DMFCO is zij Lid van de RvT van BPF Foodservice.
  4. Hikmet Sevdican

    Hikmet Sevdican

    CEO, Rabo Fund Management

    Hikmet Sevdican is CEO van Rabo Fund Management en is verantwoordelijk voor het beheer en beleggingen in Nederlandse woninghypotheken. Hij heeft in 2018 Vista Hypotheken opgezet om woninghypotheken beschikbaar te stellen voor institutionele beleggers. Sevdican is in 2001 begonnen in de fixed income vermogensbeheerindustrie bij APG en Robeco, waarna hij Co-Founder en Managing Partner was bij Dynamic Credit Partners Europe.
  5. Jasper Koops

    Jasper Koops

    Head of Portfolio Management, Dynamic Credit

    Jasper Koops is verantwoordelijk voor het portefeuillebeheer van Nederlandse hypothecaire leningen bij Dynamic Credit, waar BNP Paribas Asset Management sinds april 2022 een meerderheidsbelang in heeft. Hij stelt het risico-rendementsprofiel op, doet marktonderzoek en geeft inzichten voor de strategieën. Daarnaast onderhoudt hij met zijn team de relaties met beleggers, waarbij hij het eerste aanspreekpunt is. Koops behaalde een MSc Quantitative Finance and Actuarial Science aan de Universiteit van Tilburg en is CFA en CAIA charterhouder.
  6. Mark Prins

    Mark Prins

    Manager Research Solutions, Van Lanschot Kempen

    Mark Prins is sinds 2013 werkzaam in het Manager Research Solutions-team van Van Lanschot Kempen en is een van de teamleden met extra aandacht voor duurzaamheidsintegratie in de externe beleggingen. Van 2010 tot 2013 werkte hij bij Syntrus Achmea. Prins heeft een Master in Economics en een Master in Finance van de VU Amsterdam en is CFA charterholder.
  7. Markus Schaen

    Markus Schaen

    Senior Fund Manager Fixed Income, MN

    Markus Schaen is sinds 2008 werkzaam voor MN als Senior Fundmanager Fixed Income. Hij werkte eerder voor de Universiteit Maastricht, Deloitte, Metro AG, Draka Holding en Koninklijke Wegener NV. Aan de Universiteit Maastricht behaalde hij zijn doctoraal titel in Bedrijfseconomie, waar hij tevens de Register Accountancyopleiding afrondde. Ook volgde hij de postdoctorale studie Treasury Management aan de VU in Amsterdam.
  8. Martine Vissers

    Martine Vissers

    Partner, AF Advisors

    Martine Vissers is Partner bij AF Advisors. Vissers heeft ruim 20 jaar ervaring in structurerings- en beleggingsvraagstukken op het gebied van alternatieve en duurzame beleggingscategorieën zoals private debt en impact investing. Zij heeft voor haar komst naar AF Advisors meer dan 10 jaar gewerkt op het snijvlak van publiek-private financiering met\ woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en pensioenfondsen als haar klanten. Binnen AF Advisors is Vissers verantwoordelijk voor de uitbouw van de investment consultancy-activiteiten voor institutionele beleggers.
  9. Rens Ramaekers

    Rens Ramaekers

    Senior Investment Manager Hypotheken in het Alternative Fixed Income-team, Aegon Asset Management

    Rens Ramaekers is Senior Investment Manager Hypotheken in het Alternative Fixed Income-team van Aegon Asset Management. Hij werkt sinds 2015 in de sector en is sinds januari 2016 Portefeuillemanager van de Nederlandse hypotheekfondsen bij Aegon Asset Management. Ramakers heeft een Master in Quantitative Finance and Actuarial Science van de Universiteit van Tilburg en is CFA charterholder.
  10. Thomas Wilson

    Thomas Wilson

    CEO, Rabo Fund Management

    Thomas Wilson is CEO van Rabo Fund Management en verantwoordelijk voor het aantrekken en beheren van hypotheekbeleggingen voor institutionele investeerders in Vista Hypotheken. Hij heeft meer dan 13 jaar ervaring bij Rabobank en is sinds 2022 verantwoordelijk voor de distributie activiteiten van de bank. Wilson heeft een Master in Finance van Tilburg University en is CFA charterholder.