Speakers at Round Table 'Private Debt Markets'

Round Table 'Private Debt Markets'

  1. Alexandra Tixier

    Alexandra Tixier

    Director, European Private Debt

    Alexandra Tixier is sinds 2017 Director, European Private Debt team bij Allianz Global Investors. Ze geeft leiding aan de nieuwe impact private credit-strategie in ontwikkelde markten. Voordat ze bij AllianzGI kwam, werkte ze in het direct lendingteam van Tikehau Capital. Ze begon haar carrière in herstructureringsadvies bij PwC.
  2. George Konings

    George Konings

    Senior Portfolio Manager Alternative Fixed Income

    George Konings is Senior Portfolio Manager in het Alternative Fixed Income-team van Aegon Asset Management. Voordat hij naar Aegon Asset Management kwam, was hij werkzaam bij Rabobank binnen Debt Capital Markets en Corporate Finance Advisory. Konings heeft een Master in International Law en Corporate Law (beide Universiteit Leiden) en een Executive MBA (Rotterdam School of Management, Erasmus University).
  3. Hans de Ruiter

    Hans de Ruiter

    CIO, Pensioenfonds TNO

    Hans de Ruiter is sinds 2012 CIO van Pensioenfonds TNO. Hij is daarnaast onder meer Bestuurslid bij Pensioenfonds Achmea, Senior Lecturer Finance bij Nyenrode Business Universiteit en Associate professor of Finance and Investments bij de Vrije Universiteit Amsterdam.
  4. Murtaza Merchant

    Murtaza Merchant

    Managing Partner en Co-head of Business Development

    Murtaza Merchant is Managing Partner en Co-head of Business Development van MV Credit (onderdeel van Natixis Investment Managers), waar hij in 2006 begon. Tevens is hij lid van het Management Committee en het Investment Committee. Voordat hij bij MV Credit kwam, was Merchant Investment Manager bij IFIC in Koeweit en Senior Auditor voor BDO.
  5. Remko van der Erf

    Remko van der Erf

    Managing Director Fund Marketing Sales, Benelux

    Remko van der Erf is Managing Director bij Intermediate Capital Group (ICG) en verantwoordelijk voor de Benelux-regio. ICG financiert sinds 1989 middelgrote Europese bedrijven en was in 2012 een grondlegger van de huidige Europese direct lending-markt. Van der Erf heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan in alternative credit bij Robeco en Van Lanschot Kempen.
  6. Stuart Hitchcock

    Stuart Hitchcock

    Head of Portfolio Management Private Credit, LGIM

    Stuart Hitchcock is Head of Portfolio Management Private Credit bij LGIM. Voordat hij daar begin 2018 in dienst trad, richtte hij voor New York Life Investors het internationale kantoor voor beleggingsbeheer op. Hij behaalde onder andere een PhD aan de Universiteit van Southampton en een Executive MBA aan de Judge Business School (University of Cambridge).
  7. Torben Skødeberg

    Torben Skødeberg

    Torben Skødeberg is Portfolio Manager, President en CoFounder van Capital Four. Hij is tevens lid van het Investment Committee voor Private Debt, Leveraged Loans en High Yield. Daarvoor was hij bij Nordea Investment Management verant­woordelijk voor het dagelijkse portefeuillebeheer van een aantal high yield/hedge fundportefeuilles en was hij Research Analist. Eerder werkte hij bij SEB Asset Management in Kopenhagen en Nordea Group Treasury.